sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäispupu ja muuta eläinseuraa

Oon ehtinyt olla jo viikon enemmän tai vähemmän kipeänä, mutta viime päivinä oon onneksi päässyt jo haistelemaan raikasta ulkoilmaa pari kertaa ja tekemään vähän pääsiäisjäyniäkin.



Anna Saksasta pyysi mua viettämään 'perhepääsiäistä' sen ja sen vierailemassa olevan äidin kanssa. Värjäsin ja koristelin siellä (ainakin muistinystyröideni mukaan) ekaa kertaa elämässäni kananmunia ja se oli tottakai huippua. Korvasi hyvin menetetyn suklaamunien etsinnän. Koristelu oli niin tyhmänhauskaa, että sen vois ottaa ensi pääsiäisenä uusiksi! Annan äiti oli myös askarrellut meille pääsiäiskorit ja täyttänyt ne herkuilla. Ihana ajatus :)



Muu aika tällä viikolla on mennyt neljän seinän sisällä lukuun ottamatta paria minikävelyä lähialueilla. Katti ja puruluita kaipaava vuffe on pitäneet mulle seuraa (hyvässä ja pahassa). Tiistaina ja sunnuntaina saan tänne onneksi kavereita myös suoraan Suomen eteläisimmästä pääkaupungista.

Jotta ei unohtuisi tämän olevan pääasiassa lemmikkiblogi:




 Hauva on siis kasvanut ja katti väijyy entiseen malliin. Päivän hyvänä uutisena myös hieman masentuneen oloinen pääsiäispupu sai tänään itselleen possuystävän, mikä piristi jänön mieltä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti