tiistai 22. huhtikuuta 2014

Parempi jäät hatussa kuin savumerkkejä korvissa

Oon jo saanut kuulla kommentteja siitä, että opiskelenkohan täällä ollenkaan kun blogi on kohta matkustelu- ja biitsikuvista jumissa. Vastaus on: enpä juuri! Osittain syynä on se, ettei mun anneta opiskella. Kaksi kurssia viidestä on edelleen alkamatta ja parissa muussa suurimman osan työmäärästä voi tehdä vasta kurssin loppupuolella, koska esseissä pitää hyödyntää kurssin aikana opittuja teorioita. Muutaman tekstin ja esitelmän oon jo onnistunut vääntämään, mutta täytyy sanoa, että aika vähällä oon päässyt tähän mennessä. Toukokuussa lieneekin sitten edessä pieni katastrofi opiskelujen suhteen. Muun muassa siksi että:


Tänään ja eilen jo surullisenkuuluisaksi osoittautunut kehitystutkimuksen kurssi sai taas uusia käänteitä. Saatiin eilen sähköpostia, että kurssi päätetään vihdoinkin parin-kolmen kuukauden vääntämisen jälkeen potkaista käyntiin  huomenna! Kurssin tapaamispaikka kuulemma ilmoitetaan huomisen keskipäivällä. Tämä huominen oli sitten tänään, mutta kuinka ollakaan: saatiin pari-kolme tuntia ennen kurssin alkamista (...osaa 5?) sähköpostia, ettei yliopistolla olekaan vapaita tiloja, joten kurssi alkaakin  – tattadadaaa  vasta viikon päästä. Tuotakaan asiaa ei varmaan olisi ollut mahdollista miettiä aikaisemmin. Jälleen kerran säädön ja suharoinnin määrä laittaa hiljaiseksi pienen ihmisen!


Toinen hauska juttu kurssiin liittyen on, että proffan sähköpostin mukaan pidetään maanantaisin aina kahden tunnin luento  tai sitten neljän, jos opiskelijat niin toivoo. Voipa kuitenkin olla, ettei herra rohvessori tullut ajatelleeksi, että 20 tuntia luentoja kahden tunnin viikottaisilla tapaamisilla tarkoittaisi, että oltaisiin luennoilla vielä melkein heinäkuussakin. Lukuvuosi nimittäin loppuu opetuksen puolesta jo toukokuun lopussa.

Tässä kohtaa ei voi muuta kuin todeta, että jäitä hattuun ja hattu pakastimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti